SetăriProfilLink-uri utile

Despre noi


Domază este platformă internațională pentru proprietăți imobiliare cu dezvolare cea mai rapidă, tradusă în peste 20 de limbi și care dispune cu peste 70 de site-uri locale în diferite țări, printre care este și site-ul romăn - www.domaza.ro.

 

Domaza cuprinte un mare cerc de grupe ținte, oferind prin aceast fel posibilitatea de target diferit după fel și naționalitate public, și creerea a unor parteneriate internaționale succesibile.

 

De serviciile pe Domază pot să profite toți participanți pe piață imobiliară:

 

Misiunea noastră este fiecare utltizator cu minim efort să cumpere, vinde, închirează sau sa ofere de închiriat proprietate sa în și din orice loc din lume.

 

Scopul nostru este globalizarea sectorului prin asistență pentru dezvoltarea pieței imobiliare internațională și oferirea celor mai bune internet decizii pentru:

1. Căutare și oferire proprietăți imobiliare.

2. Colaborare cu scop îmbunătățirii calității serviciilor în afacerilor cu imobiliare.

3. Biznes - parteneriat

4. Schimb de clienți din toată lume.
5. Publicitate

Pentru utilizătorii care caută proprietate imobiliară pentru achiziție sau de închiriat, Domaza oferă acces rapid și ușor la anunțuri atractive de agenții imobiliare și companii de construcții din toată lume.

Petru agențiile, dezvoltătorii, investitorilor și proprietarilor proprietăților, Domaza oferă cel mai optimal fel de oferire proprietăți la nivel local , precum și la nivel internațional prin sistemul de publicitare automată a conținutui fiecărui anunț în peste 20 de limbi.

 

Domaza este organizată și dezvoltată în trei direcții de bază, fiecare din ea este focalizată pe un anumit tip de public.

1. Secțiunea Proprietăți imobiliare este dedicată persoanelor fizice și juridice care oferă sau caută să cumpere sau să închirează proprietate.

2. Secțiunea Proiecte de investiții este orientată către investitorii, dezvoltătorii și companiile de construcții.

3. Secțiunea Biznes conține oferte adresate câtre dezvoltători, care ar dori să aibă biznes propriu sau vor să cumpere biznes deja dezvoltat /afacere la cheie/.

 

Ce Vă ofera Domaza?

1. Clienți din întreagă lume

2. Site gratuit de proprietăți imobiliare

3. Sub-oferte de complex

Platformă www.domaza.org are peste 70 de site-uri locale, pe care se vizualizează toate anunțurile Voastre, traduse de profesioniști în limbă respectivă. Dacă publicați o proprietate în www.domaza.ro, această va apărea automat în fiecare site – Voi deja targetați clienți din întreaga lume!
 

Cu Domaza puteți avea un site gratuit multilingv de tip www.mysite.com. Aici puteți publicita site-urile dvs., a posta informații despre furnizeazarea serviciilor care oferiți. Proprietățile vor fi văzute de către vizitatorii site-ului dvs. personal și corporativ și de câtre toți utilizatorii de Domaza.

Dacă oferiți de vânzare complex rezidențial, Domaza Vă oferă un sistem unic prin care puteți posta detalii despre fiecare apartament aparte: preț, suprafață, număr de camere, plan de etaj, multimedia precum și să indicați care apartamente sunt libere, rezervate sau vândute.
 

4. Managment clienților și a angajaților

5. Import automat de anunțuri - XML

6. Marketing multicanal

Agențiile imobiliare pot profita de posibilitatea de a crea profiluri de agenți. Astfel, toți agenți pot utiliza simultan site-ul cu conturi diferite și a gestiona în mod individual clienții și înregistrările lor.

Dacă doriți să postați rapid și ușor toate ofertele dvs. în Domaza, puteți face acest lucru prin intermediul XML, care permite sincronizarea zilnică a toate anunțurile dvs. în platforma noastră.

Folosind diferite canale pentru publicitate, noi la Domaza ne străduim să: populărizăm anunțurile Voastre către un public din întreagă lume, pentru a extinde dimensiunea afacerii dvs. la un nivel global, pentru a crește vânzările dvs.!

Începeți să lucrați cu Domaza ACUM