SetăriProfilLink-uri utile

Conditii de utilizare


Condiții generale și Acord de utilizare

Bine ați venit la portalul imobiliar Domaza!

 

1. Condiții generale

"Domaza" Ltd. (denumită în continuare, ulterior, "Domaza") Vă oferă la disponibilitate serviciile sale în conformitate cu condițiile, stabilite în prezentul Acord de utilizare (denumit în continuare, ulterior, "Acord", "AU"). Acordul poate fi modificat de la "Domaza" fără avertismente speciale. Publicarea activă a AU întotdeauna se găsește pe pagina: www.domaza.ro/conditii_de_utilizare/.

Utilizarea serviciilor de Domaza se reglementează de prezentul Acord, Condițiile generale de Domaza, precum și de contracte individuale / sau de grup, pentru serviciile individuale.

Prezentul Acord și relațiile dintre Dumneavoastră și Domaza, în ceea ce privește utilizarea serviciilor, se află sub jurisdicția Republicii Bulgaria.În textul prezentului Acord, cu excepția cazului în care se indică altfel, termenul "legislație" este adoptat ca legislația Republicii Bulgaria.

Cu înregistrarea pe site-ul Domaza și utilizarea oricăror servicii Domaza sau utilizarea de orice funcționalitate, Voi vă exprimați acordul necondiționat, cu toate condițiile prezentului Acord și sunteți obligați să le respectați sau să opriți utilizarea serviciilor de Domaza.

 

2. Descriere serviciilor
Domaza ofera utilizatorilor acces la o gamă largă de servicii de publicitate, inclusiv a mijloacelor de navigație, comunicare, personalizare a conținutului,achiziționare și multe altele.Toate existentele servicii până prezent, fiecare dezvoltare și / sau adăugarea de noi, fac parte și sunt  subiectul acestui AU.Dvs. înțelegeți și sunteți de acord că toate serviciile sunt oferite "ca atare" și Domaza nu este responsabilă pentru orice întârzieri, colaps de rețea internet, livrări incorecte și nevalabile, ștergerea sau nepăstrarea de orice informații personale de utilizator. Pentru a profita de serviciile Domaza trebuie să aveți acces la calculator,acces la Internet (WWW), registrație pe site-ul nostru și parolă. Toate întrebările referitoare la achiziționarea de drepturi de acces la Rețea, achiziționarea și configurarea echipamentelor și programelor sunt decise de Dvs. individual, și nu fac parte de Acord.

 

 

2.1. Anunturi - Free dPanel este un plan care Vă permite să postați 1 proprietate gratuit, care este afișată automat în toate site-urile locale Domaza (www.domaza.ro). Funcționalități de bază: număr nelimitat de poze, statistici de publicitate proprietăți, pagină personală - mysite.domaza.com, suport pentru mai multe limbi, primire cereri direct de la site-ul și altele.

 

2.2. Anunțuri nelimitate - Advanced DPanel este un plan care Vă permite să postați un număr nelimitat de proprietăți imobiliare. Funcționalități suplimentare: sub-oferte de complexe,statistică publicatelor proprietăți, API, profiluri individuale pentru diferite birouri și agenți și altele.

 

2.3. Oferte speciale:
"Argint" -anunțurile au prioritate la căutările după anumită locație (țară / oraș) și sunt indicate printr-o stea, poziționate imediat după proprietățile cu planul "Platină" și "Aur".

"Aur" - anunțurile sunt pe locul al doilea după cele cu plan"Platină" și sunt afișate cu 2 stele pe prima pagină, sau au o poziționare prioritară în căutare, în cazul în care pagina principală este ocupată cu anunțuri cu plan "Platină".

"Platină" - anunțurile au afișarea garantată pe primele poziții a primei pagini, o TOP pozitionare în căutare și au 3 stele.
 

2.4. Banner - publicitatea este afișată pe fiecare pagină a concretul site local, în partea dreaptă a ecranului, cu posibile 5 poziții de publicitate.

 

2.5. Advertising in the magazines Domaza.RU and Domaza.AT – on full or double-page spread.

 

3. Obligațiile Dvs. la înregistrare

Pentru a profita de serviciile Domaza, Dvs.sunteți de acord să furnizați informații veridice și complete despre Dvs. cu privire la întrebările conținute în Formularul de Înregistrare, și susțineți informația respectivă în stare actuală. Dacă furnizați informații false sau Domaza are motive serioase să considere că informațiile furnizate sunt incomplete sau incorecte, Domaza are dreptul de a bloca sau de a elimina înregistrarea Dvs. și a vă refuza utilizarea serviciilor sale (sau părți ale acestora). Domaza rămâne în dreptul său, în orice moment de a solicita confirmarea datelor Dvs.specificate în timpul înregistrării, și să ceară relevante documente pentru asta. La neprezentarea documentelor solicitate, la latitudinea Domazei, acestea pot fi luate în considerare de furnizare de informații false și să conducă la consecințele respective.

 

4. Înregistrarea, Parolă și Securitate Dvs.

La finalizarea procesului de înregistrare, veți putea folosi login-ul ales de Dvs.(nume unic simbolic de înregistrarea Dvs) si parolă pentru acces pe partea personală a serviciilor de Domaza. Dvs.sunteți responsabili pentru siguranța de Conectare /login/ și parolă, dar, de asemenea,și pentru tot ceea ce se face în Domaza sub numele Vostru de utilizator și parolă Dvs. Domaza are dreptul de a interzice utilizarea anumitor Conectări/login/. Dvs.sunteți de acord că, sunteți obligați să informați imediat Domaza în cazul accesului neautorizat (care nu este autorizat de Dvs.) pentru conectare și parolă și / sau alt tip de încălcare a securității, de asemenea, precum că Dvs. efectuați în condiții de siguranță finalizarea lucrării cu parolă Dvs. (prin butonul "Exit") după finalizarea fiecărei serii de lucru cu serviciile de Domaza și asigurați confidențialitatea parolei dvs.pentru a avea acces la serviciile Domaza. Domaza nu este responsabilă pentru orice pierdere sau deteriorare datelor care pot apărea din cauza unei încălcări condițiilor de către Dvs. a acestei părți a AU.

 

5. Comportare utilizatorului înregistrat

Voi înțelegeți și sunteți de acord că toate informațiile, datele, texte, programe, muzică, sunete, poze, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (conținut) publicate pentru acces general sau transmise în linie privată, este responsabilă persoana respectivă, care a publicat acest conținut. Acest lucru înseamnă că Dvs., ci nu Domaza, răspunde la infinit pentru tot conținutul pe care îl încărcați, postați sau transmiteți, sau sub altă formă puneți la dispoziție folosind Domaza. Domaza nu supune la control conținutul transmis prin intermediul serviciilor sale și, prin urmare, nu garantează exactitatea, integritatea sau calitatea acestui conținut. Voi înțelegeți că, prin utilizarea Domaza puteți vedea conținut care este ofensator, indecent sau controversat. În nici un caz Domaza nu este responsabilă pentru conținut, creat de către utilizatorii serviciilor sale.

 

Voi sunteți de acord să nu utilizați serviciile Domaza pentru:

 

a. încărcare, trimitere, transmitere sau alte mijloace de publicare a conținutului care apare ilegal, dăunător, amenințător,acuzații calomnioase, jignesc moralitatea, încalcă drepturile de autor, propaganda ura și / sau discriminarea împotriva persoanelor de diferite rase, etnie, sex, religie, semne sociale, care conține insulte la anumite persoane sau alte persoane sau organizații și altele.
b. încălcare drepturilor minorilor și / sau provocând pagube sau un alt tip de neplăceri, sub orice formă;

c. încălcăre ale drepturilor minorității;

d. de a nu Vă prezenta ca altă persoana sau reprezentant al unei organizații și / sau comunitate fără drepturi suficiente pentru asta , inclusiv ca angajații Domaza, în calitate de moderatori de forumuri,ca proprietarii de site-ul și, de asemenea, înșelăciune cu privire la proprietățile și caracteristici ale oricăror entități sau alt obiecte și altele;

e. încărcarea, trimiterea, transmiterea sau alte mijloace de publicare a conținut, care nu puteți face după legislația Rebublicii Bulgaria sau prin orice alte relații contractuale.

f. încărcare, trimitere, transmitere sau orice alt mod de publicare a informațiilor care se referă la patent, mărci comerciale, secret comercial, Copy right ,drept de autor sau a altor analizoare de drepturi de proprietate și / sau drepturile de autor ale unei terțe părți, etc;

g. încărcare, trimitere, transmitere sau orice alt mod, cu excepția cazului în care prin mod explicit sunteți autorizat să publicați informații publicitare, spam-ul (inclusiv în căutare), liste de adrese de e-mail a persoane terțe, scheme, vânzări de tip piramidal -multi-level marketing (MLM ), sisteme de primire bani prin internet e-meil de afaceri ,"scrisori de fericire" și, de asemenea, la participare la astfel de evenimente (trimiterea de scrisori incoerente, cu trimiteri la informațiile furnizate de serviciile Domaza, inclusiv adresele poștale, site-uri, marcări, notice ext.. pot fi luate în considerare pentru participare la evenimente interzise la acest punct, chiar dacă expedierea sa întâmplat, fără utilizarea directă a serverelor de e-mail ale Domaza) și altele;

h. descărcare, transmitere, prin transfer sau orice altă metodă de publicare a materialelor care conțin viruși sau orice alt cod de calculator, fișiere sau programe destinate să întrerupă, să distrugă sau să limiteze funcționalitatea unui echipament sau a programelor de calculator sau de telecomunicații pentru a efectua acces neautorizat și de asemenea, număr de serie de produse comerciale de software și programe de generare a acestora, login-uri, parole și alte mijloace de obținere a acces neautorizat la resursele plătite pe Internet, precum și plasarea link-uri către aceste informații, etc;

i. încălcarea localei,  bulgară și UE legislației și dreptul internațional;

j. colectarea și stocarea datelor cu caracter personal altor părți;

k. cauzând funcționarea defectuoasă și / sau alte daune site-ului Domaza;.

l. folosirea de toate formele și căile de reprezentare ilegală a altora în rețea;

m. postarea de link-uri către resurse în rețea, cărora conținut este contrar legilor Bulgariei, locale, europene și dreptului internațional.;

n. să încurajeze, incita, sprijinirea acțiunilor și / sau inacțiunile pentru încălcarea restricțiilor și a interdicțiilor prevăzute în Acord și altele.


Sunteti de acord ca Domaza nu are obligația de a examina conținutul înainte de publicare, dar Domaza are dreptul (dar nu și obligația) la discreția sa de a refuza să posteze sau sa elimina orice conținut care este disponibil prin intermediul serviciului Domaza. Voi sunteți de acord că, trebuie să se evalueze toate riscurile asociate cu utilizarea conținutului, inclusiv evaluarea fiabilității, completitudinea sau utilitatea unui astfel de conținut. Înțelegeți că, serviciile de tehnologie poate solicita prezentarea conținutului rețelei Dvs de calculator , și modificările pentru cerințele sale tehnice corespunzătoare.
 

6. Dreptul de a utiliza înregistrarea în Domaza

Sunteți de acord să nu reproduceți, să nu repetați sau copia, să nu vindeți sau revindeți, și, de asemenea, să nu folosiți pentru orice alte scopuri comerciale orice părți ale serviciului-Domaza, utilizarea serviciului sau accesul la acest, cu excepția acele cazuri în care aveți permisiunea de către Domaza. Prin înregistrarea pe Domaza, Voi veți primi dreptul netransferabil de a utiliza înregistrarea dvs.(conectare și parolă) pentru a accesa serviciul-Domaza. Voi nu aveți dreptul de a transmite înregistrarea (conectare și parolă) către o terță parte, și, de asemenea, nu aveți  dreptul să o primiți de la o terță parte, în afară de cazurile cînd aveți acordul lui Domaza. Domaza nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice acorduri între Dvs. și terțe părți.

 

7. Dacă utilizați serviciile Domaza pentru găzduirea informațiilor dumneavoastră (pagini, link-uri și etc ..), atunci, sunteți de asemenea, de acord cu următoarele condiții:

7.1. Domaza își rezervă dreptul de a lua și de a pune sub controlul său fiecare subdomeniu, care se include în domeniul gestionat de Domaza. Domaza are dreptul la libera sa alegere și fără o notificare prealabilă de a utiliza drepturile de "domeniu al unei clase superioare" în relațiile sale cu toate subdomeniile, și în acest caz, Voi sunteți obligați să predați subdomeniul dvs.sub conducerea a Domaza.

7.2. Domaza își rezervă dreptul de a publica pe web pagina Voastră informații promoționale sau orice alte informații care urmează să fie pentru difuzare publică, dar fără a deteriora conținutul site-ului Dvs. Forma, modul și volumul acestor informații pot fi modificate de către Domaza.

7.3. La utilizarea serviciul de site gratuit este interzis:

a. Folosirea paginilor web numai în calitatea lor ca link-uri către alte pagini;

b. redirecționarea sau distribuirea de materiale în scopuri publicitare sau de difuzare informație, în cazul în care nu aveți un drept legal;

c. creație sau publicare de pagini, imagini sau fișiere ascunse la care accesul este imposibil de alte pagini de pe site-ul nostru;

d. publicarea sau propagandă de pornografie sau erotica cu copii, precum și la publicitare servicii intime;

e. publicare publică și / sau transmiterea de informații ilegale, inclusiv materiale care susțin incitarea la ură națională, incită la violență împotriva unei persoane sau a unui grup de persoane sau de tratament inuman al animalelor; apelarea a comiterii activități ilegale, inclusiv si explicații de modul de folosirea explozibili și alte arme și etc.;

f. limită - prin utilizarea unei parole sau în alt mod - accesul la pagini web și alte fișiere postate pe site, inclusiv utilizarea arhivelor cu parole;

g. încălcarea ordinii în Rețea, inclusiv folosind setările pentru limitare a schimbului de informații în timp real, inclusiv "rotirea" ecranului,cu o viteză disproporțională față de standartele posibilități utilizatorilor a introduce informații, deschiderea browsere suplimentare și ect.

h. postarea fișierelor și arhivelor care depășesc un volum de 5 MB spațiu (multi-volum arhivă este considerat ca un fișier);

i. defectarea aspectului sau a capacităților operaționale ale tuturor elementelor, pe care Domaza introduce pe site-ul web, inclusiv panouri de control, imagini de fundal, logo-uri si banner-ele. În cazul în care banner-ul standard, care se publică în mod automat pe pagina Dvs. de Domaza nu este vizibil sau nu este vizibil în întregime din cauza anumitor specifici ale codului de pe pagina Dvs., Voi sunteți obligați să modificați codul paginii pentru a asigura imaginea normală a acestui banner, sau manual să introduceți codul banner-ul paginii furnizate de Domaza pentru postare statistică ca alternativă la banner-ul standard, (vedeți detalii);

j. publicarea pe site-ului dvs. obiecte de proprietate intelectuală, care sunt în formă de drepturi de proprietate intelectuală, dacă nu aveți dreptul de a publica obiectele specificate de proprietate intelectuală pentru accesul public și altele.

 

8. Condiții de utilizare generală și depozitare

Sunteți de acord că Domaza pot impune restricții privind utilizarea serviciilor, inclusiv: perioada de păstrare a e-mailurile și orice alt conținut, cantitatea maximă de mesaje care pot fi trimise sau primite de la un utilizator înregistrat sau spațiu pe disc, cantitatea maximă de adresări în serviciile pentru o anumită perioadă de timp și etc ..Domaza poate interzice apel automat la serviciile lor și, de asemenea, să suspende adoptarea oricărei informații care se creează în mod automat (de exemplu, spam). Domaza la propria sa discreție să înceteze să ia legătura cu rețelele care încalcă principiile de interacțiune.

 

Administrarea Domaza poate să trimite utilizatorilor săi mesaje informative. Domaza nu este responsabilă pentru orice intârziere, probleme de rețea, livrare incorectă sau înainte de vreme, ștergerea sau nepăstrarea informații personale a utilizatorului.Sunteți de acord că Domaza își rezervă dreptul de a șterge utilizatorii care nu au utilizat accesul acestora pe o perioadă lungă de timp. De asemenea, declarați că Domaza poate modifica regulile și limitele în orice moment, cu sau fără notificare.

 

9. Eliminare înregistrării

9.1. Sunteți de acord că Domaza își rezervă dreptul de a bloca sau de a șterge înregistrarea dvs. sau a suspenda contul Vostru pentru toate serviciile si sa steargă orice conținut fărâ notificare sau motiv, inclusiv încălcarea AU și / sau Condițiile generale, în special:

a. E-mail-ul Dvs. va fi șters dacă nu-l utilizați mai mult de patru luni;

b. Primirea mesajelor la adresă Dvs. de e-mail adresă în e-mail-ul de Domaza va fi blocat dacă nu-l utilizați mai mult de 1,5 lună;

c. Site-ul Dvs .pe serviciul mysite.domaza.ro, împreună cu el și serviciile suplimentare (forum, etc.) vor fi șterse în cazul în care timp de patru luni, pe site-ul nu este nici-o vizită și nici un conținut nu afost actualizat niciodată;

d. Înregistrările, informația  dvs. În Catalogul Domaza vor fi șterse dacă nu le utilizați mai mult de 12 luni.

 

9.2. Voi aveți dreptul în orice moment să eliminați înregistrarea dvs. din toate serviciile Domaza sau să încetați acțiunea sa asupra unora dintre ele, beneficiind de funcțiile respective din secțiunea dumneavoastră personală. În acest scop, este necesar să trimiteți o solicitare scrisă prin adresa electronică sau poștal a Domaza.

 

9.3. Eliminarea înregistrării are loc în următoarea ordine:

a. Înregistrarea va fi blocată pentru o perioadă de o lună, în care conținutul și datele utilizătorului nu sunt eliminate, dar Dvs. sau alți utilizatori nu au acces la ele;

b. în cazul în care în acest termen de o lună contul dvs., este restaurat veți redobândi accesul la datele specificate, disponibile la momentul blocării (cu excepția conținutului care încalcă termenii acestui acord sau alte documente aferente serviciului);

c. în cazul în care în această lună contul dvs. nu e restaurant se va șterge întregul conținut și istoricul lui, și autentificarea dvs de utilizator va fi disponibilă pentru utilizare de către alți utilizatori;

d. din acel moment orice informație referitoare la contul dvs., precum și accesul la serviciile Domaza cu ajutorul lui, sunt imposibile.

 

9.4. Procedura menționată la punctul 9.3. se aplică și de încetare a înregistrării în ceea ce privește orice serviciu de Domaza, cu diferența că, în blocarea sau încetarea accesului la un serviciu, cealalte servicii utilizate de dvs. și informația pe care ați postat cu ajutorul acestui cont rămân accesibile.

9.5. Domaza poate rezilia în orice moment oricare dintre serviciile oferite, cu sau fără notificare. Domaza în acest caz, nu este responsabilă pentru orice încetare a accesului la serviciile lor.

 

10. Retranslări

Serviciile de Domaza pot conține link-uri către alte resurse. Confirmați și acceptați că Domaza nu este responsabilă pentru disponibilitatea acestor resurse și conținutul acestora, precum și pentru orice consecințe legate de resursele utilizate.

 

11. Drepturile de proprietate ale Domaza

Confirmați și sunteți de acord că serviciile Domaza și toate programele necesare referitoare la acestea, conțin informații confidențiale care sunt protejate de legile de proprietate intelectuală și alte legi bulgare și internaționale, precum și conținutul prezentat de Dvs. în procesul de utilizare serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale, brevete și alte legi relevante. Cu excepția cazurilor în care au fost convenite în mod expres de către Domaza sau agenții săi de publicitate, sunteți de acord să nu modificați, vindeți, să distribuiți acest conținut și programă ca întreg sau în părți.

Domaza vă oferă un drept personal neexclusiv și netransferabil de a utiliza software-ul, disponibil în Serviciile unui calculator, cu condiția că nici Voi personal, nici oricine cu asistență din partea Dvs. nu va: copia sau modifica securitatea software-ului; Domaza vă oferă un drept personal neexclusiv și netransferabil de a utiliza software-ul, disponibil în Serviciile unui calculator, cu condiția că nici Voi personal, nici oricine cu asistență din partea Dvs. nu va: copia sau modifica securitatea software-ului;crează unor programe derivate din software-ul, pentru a penetra software-ul de securitate pentru a obține codurile programului; să efectueze vânzări, reduceri, chirie, transfer către părți terțe sub orice formă a drepturilor în serviciile de securitate software oferite de AU,astfel modificare de asemenea servicii, inclusiv în scopul obținerii accesului neautorizat

 

12. Noutăți și analize

Dacă postați material pe acest site, deținut de Domaza Ltd. Dvs. dați în exclusivitate, perpetuu, irevocabil și discreție absolută Domaza Ltd. pentru a utiliza, copia, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, distribui, copia și afișa oriunde în lume, informațiile publicate, sub orice formă, media și tehnologia disponibilă în prezent sau create ulterior.

Voi acordați dreptul Domaza Ltd de a utiliza numele pe care îl furnizați în legătură cu conținutul publicat. Dvs. garantați că dețineți toate drepturile asupra materialului prezent; că informațiile pe care le-ați postat sunt exacte; că utilizarea materialului nu încalcă acești Termeni de utilizare și nu va cauza prejudicii oricărei persoane sau entități; Veți despăgubi Domaza Ltd. și directorii, angajații, agenții și cesionari, tuturor revendicărilor înaintate rezultate din materiale furnizate de Dvs..
Domaza Ltd. și directorii ei, angajații, agenții și succesorii nu poartă nici o responsabilitate pentru materialele prezentate de Dvs. sau orice terță parte.

 

13. Dispensă de garanție

Voi înțelegeți și sunteți de acord că:

a. Utilizați serviciile Domaza pe propriul risc. Serviciile sunt oferite "asa cum sunt". Domaza nu își asumă nici o responsabilitate, inclusiv și pentru scopurile pentru care utilizatorul folosește serviciile;

b. Domaza nu garantează că: serviciile corespund cerințelor Dvs.; Serviciile vor fi furnizate în mod continuu, rapid, sigur și fără erori; rezultate care pot fi obținute prin utilizarea serviciilor vor fi corecte și de încredere; calitatea oricărui produs, serviciu, informații etc., obținute cu ajutorul serviciului se va potrivi cu așteptările Dvs.; toate bug-urile vor fi corectate;

c. Toate materialele pe care le primiți utilizând serviciile Domaza, puteți utiliza pe propriul risc. Responsabilitatea este a Voastră pentru orice fel de daune care pot fi aplicate pe calculatorul și datele Dvs., ca urmare a încărcării acestor materiale;

d. Domaza nu este responsabilă de orice pierderi directe sau indirecte care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza servicii; accesul neautorizat la comunicațiile; declarații sau acțiuni a oricarei terțe parți in serviciile.

e. Toate sumele plătite de consumator pentru achiziționare de servicii de publicitate sunt folosite în scopul declarat al serviciilor de publicitate în acest Acord de utilizare. In cazul in care refuzați utilizarea serviciilor de publicitate deja achiziționate, Domaza nu este datoră recuperării sumelor pe ele.

 

14. Informație generală

AU este un contract legal între Dvs. și Domaza și reglementează serviciile pe care le utilizați pe Domaza. Alte contracte,semnate de Dvs. pot impune, de asemenea, obligații suplimentare legate de utilizarea altor servicii, precum și conținutul și software-ul, aparținând unor terțe părți.

Voi și Domaza sunteți de acord ca toate litigiile referitoare la AU vor fi soluționate în conformitate cu normele legislației bulgare. Având în vedere neplata serviciilor efectuate în cadrul AU, standardele de protecție a drepturilor consumatorilor nu pot fi puse în aplicare. In cazul in care AU ia un character de plată , se vor face modificări corespunzătoare pentru a se conforma cu standardele specificate.

Nimic din AU nu poate fi înțeles ca stabilirea între Dvs. și Domaza ca relații între agenți ,parteneriat, relații de parteneriat cu privire la activitatea comună, raporturi de muncă sau orice altă relație, prevăzută direct în AU.

Recunoașterea de către Parchet de orice poziții AU ca invalide sau neaplicabile la executare silită nu duce la invaliditate sau imposibilitate de efectuarea altor dispoziții ale Acordului.

Inacțiunea din partea lui Domaza, în cazul încălcării prevederilor AU de Dvs. sau de către alți utilizatori, nu privează dreptul lui Domaza de a lua măsuri adecvate pentru a-și proteja interesele lor într-o etapă ulterioară, de asemenea, nu înseamnă refuz la drepturile lor de către Domaza, în caz de executare a unor astfel de încălcări sau similare în viitor.

Garanție pentru restituirea de numerar e aplicată în caz de imposibilitate tehnică de a furniza serviciul contractat de Domaza, în prima lună a perioadei de publicitate. În acest caz, Domaza oferă două forme de compensare:
- Returnarea sumei pentru perioada de timp în care nu a fost furnizat serviciul;
- Prelungirea perioadei în care nu au putut fi furnizat serviciul.

 

 

CONDIȚII GENERALE A DOMAZA

 

1. Subiect Condiții generale

1.1. Acești termeni generali reglementează condițiile pentru acceptarea și publicarea de anunțuri publicitare în domaza.ro și reprezintă un contract între "Domaza" Ltd. și Agentul de publicitate sau o parte integrantă a contractului individual între ele

1.2. Modificarea Condițiilor generale . Condițiile generale pot fi modificate în mod unilateral de "Domaza" Ltd .. La efectuarea modificări ale acestor termeni, ele sunt publicate în site-ul web www.domaza.ro și intră în vigoare în momentul publicării, precum Agenții de publicitate sunt considerați ca notificați imediat

 

2. Cerințe standard

2.1. Nu se difuza anunțuri publicitare care pot fi percepute ca fiind ofensatoare, pornografic, contrar legii și a bunului simț, încalcă drepturile de proprietate intelectuală. "Domaza" Ltd. își rezervă dreptul de a refuza acceptarea formelor de publicitate,care sunt în contrar politicii companiei.

2.2. "Domaza" Ltd. poate solicita să aprobe anunțuri înainte de a le publica pe site. În curs de investigare sunt cerințele tehnice de publicitate. "Domaza" Ltd. își rezervă dreptul de a refuza să difuzeze o cerere și / sau publicitate, prin prezentarea argumentelor lor Agentului de publicitate.

2.3. Acești termeni sunt obligatorii pentru Agenții de publicitate. Se consideră că clienții au acceptat Condițiile generale prin trimiterea unei cereri către "Domaza" Ltd., în scris, prin e-mail sau fax și / sau înregistrare în www.domaza.ro pentru  difuzare publicitate și / sau la semnarea contractului de furnizarea de servicii de publicitate, din partea lui "Domaza" Ltd .. Prin trimiterea de informații cu care să participe la portal, Agentul de publicitate este de acord cu condițiile generale, precum și cu punerea la dispoziția publicii informațiile prezentate de acesta.

2.4. Pozițiile promotionale pot fi oferite la mai mult de un client. Ele sunt considerate a fi angajate pentru client numai după plata în avans integral sau parțial, a sumelor datorate în conformitate cu Tariful de "Domaza" Ltd

 

3. Cerințe pentru conținutul publicitatei

3.1. Nu este permis publicarea a materiale promoționale cu conținut înșelător.

3.2. Nu se permite materiale materiale publicitare care conțin elemente grafice care simuleaza interactivitate (drop-down meniuri, casete de căutare, etc.). fără adevărată existența acestor funcționalități.

3.3. Nu sunt permise publicație/ări cu caracter imoral care conțin cuvinte indecente, asaltare împotriva anumitor persoane fizice sau juridice, textul care subminează prestigiul unei persoane, grup de persoane sau este obiectul unor critici discriminatorii. Menționatul mai sus se aplică și pentru link-uri care duc la astfel de web site-uri.

3.4. Nu se permitem publicări și / sau plasarea de materiale publicitare și texte care:

-    sunt în contradicție cu legea și normele morale;

-    nu conțin o descriere exactă a serviciului propus, bunuri;

-    conțin informații inexacte sau care induc în eroare cu privire la reduceri; promoții, oferte sau servicii;

-    au conținut obscen, abuziv sau discriminatoriu.

-    au un caracter ocult - clarviziunea, ghicirea, astrologia;

-    conțin opinii politice cu scopul de a colportaj și altele.
Oferirea și recepționarea de materiale promotionale si forme.

 

4. Oferirea și recepționarea de materiale promotionale si forme.

Toate formele publicitare vor fi acceptate spre publicare după verificare de validitate, de către persoană tehnică.

"Domaza" Ltd. își rezervă dreptul de a amâna campania în cazul în care formele de publicitate nu îndeplinesc cerințele enumerate aici.

4.1. Materiale promotionale standarte, gată pentru publicitare , se depun cinci zile înainte de difuzarea lor pe www.domaza.ro.

4.2. Materiale promotionale nestandarte, gată pentru publicitare se depun nu mai târziu de 7 zile înainte de difuzarea lor în  www.domaza.ro pentru testare și aprobare

 

5. Prețuri si termeni de plata

5.1. Materiale promoționale și formulare sunt transmise prin atribuirea Agentului de publicitate contră plata remunerației stabilită în funcție de Tariful actual pentru publicitate "Domaza" Ltd .

5.2. Actualizarea prețurilor de publicitate se face trimestrial pe bază rating-ul site-ului.

5.3. Agentul de publicitate achită prin banca în avans 100% din valoarea fiecarei comande, înainte de dată primei emitere.

5.4. www.domaza.ro Toate prețurile sunt fără TVA

 

6. Drepturi și obligații părților

6.1. "Domaza" Ltd. este obligată să aibă grijă ca urmare, oferirea posibilității  agentului de publicitate de  utilizare normală a serviciilor - care fac obiectul acestor Condiții generale

6.2. "Domaza" Ltd. oferă Agentul de publicitate acces la on-line statistici despre numărul de impresii și clicuri, precum și alte informații statistice pentru respectivă campania publicitară. Accesul se face prin introducerea unui nume de utilizator și parolă unică, pe care  www.domaza.ro furnizează Agentului de publicitate.

6.3. "Domaza" Ltd. își rezervă dreptul de a amâna difuzarea publicității la încălcarea condițiilor menționate aici.

6.4. Agentul de publicitate este de acord să respecte condițiile stabilite de "Domaza" Ltd. în raport cu cerințele de materiale și forme de publicitate, termeni tehnologici pentru operarea www.domaza.ro. Nerespectarea Termenilor și condițiilor din partea Agentului publicitar, "Domaza" Ltd are dreptul de a opri imediat difuzarea materialului publicitar respectiv

6.5. La utilizarea site-ului, Agenții de publicitate trebuie să respecte reglementările și normele de conduită în Internet spațiul.

6.6. Agentului de publicitate este interzis de a efectua acte care constituie intervenții ilegale în programele informatice care asigură funcționarea site-ului, inclusiv intervenția în server sau rețeaua

6.7. Agentului de publicitate este interzis utilizarea, reproducerea, modificarea, sau de a efectua alte infracțiuni în legătură cu orice parte sau întregul conținut al site-ului.

6.8. Agentului de publicitate este interzis furnizarea numele lui de utilizator și parolă altor persoane

 

7. Responsabilitate. Răspunderea Limitatea

7.1. "Domaza" Ltd. nu garantează și nu este responsabilă pentru eficiența realizată de publicitatea agentului de publicitate, emisă în conformitate cu prezentele Condiții generale

7.2. "Domaza" Ltd nu este responsabilă pentru nefurnizarea de servicii care în cazul unor circumstanțe în afara controlului său - cazuri de forță majoră, evenimente fortuite, probleme în rețeaua globală Internet, hosting, furnizarea de servicii sunt dincolo de controlul "Domaza" Ltd. ca și în cazul accesului neautorizat sau de intervenție terță parte în funcționarea sistemului informațional

7.3. "Domaza" Ltd nu este responsabilă pentru materialele publicitare de difuzare, care sunt percepute ca fiind ofensatoare, pornografic, contrar legii și a bunului simț care încalcă drepturile proprietății intelectuale și altele.

7.4. Clientul garantează că toate  trimise de el câtre web site-ul www.domaza.ro și "Domaza" Ltd. comanzi de anunțuri, îndeplinesc cerințele legislației bulgare, și că: posedă cu un volum sufficient de drepturi de autor, drepturi conexe dreptului de autor și / sau a altor drepturi pecuniare și morale asupră transmise pentru publicare materiale promoționale; există toate autorizațiile necesare, consimte proceduri pentru impunere de sancțiuni. avize, licențe și altele asemenea, care sunt, sau ar fi necesare pentru a face publicitate produsului / serviciului, subiect cererii de publicitate. Clientul dă în mod expres consimțământul prealabil lui "Domaza" Ltd. pentru a începe imediat,din momentul semnării / contractului /solicitării anunțului / executarea comandei și confirmă faptul că acesta este informat de câtre  "Domaza" Ltd., că își va pierde dreptul de retragere din contract. În cazul în care oricare dintre declarațiile de mai sus și garanțiile se dovedesc a fi false sau neadevărate și împotriva www.domaza.ro și "Domaza" Ltd. sunt pretenții ale unor terțe părți în legătură cu executarea cererii de publicitate, au primit sancțiuni de stat , clientul va rămbursa imediat și / sau despăgubi domaza.ro și "Domaza" Ltd, pentru impusele sancțiuni sau la aduse pretenții , indiferent dacă clientul este parte sau nu acestor  pretenții sau proceduri pentru impunere de sancțiuni.

7.5. Echipă. www.domaza.ro și "Domaza" SRL nu este responsabilă pentru text, conținutul și autenticitatea informațiilor publicate de către utilizator pe site.

Responsabilitatea pentru conținutul de text și autenticitatea anunțurilor publicate este în întregime Agentului de publicitate. În cazul de constatate încălcări, publicația va fi ștersă, iar Agentul de publicitate este de acord că nu are nici o pretenție de rămbursare a prețului plătit sau de alte beneficii

7.6. Agentul de publicitate este responsabil pentru daune și penalități cauzate lui www.domaza.ro și "Domaza" Ltd., care sunt o consecință a încălcării obligațiilor ce le revin în temeiul acestor Termeni și Condiții generale.

7.7. Agentul de publicitate datora www.domaza.ro și "Domaza" Ltd compensații pentru orice arierate în valoare dobânzilor legale din ziua de întârziere până la plata sumelor datorate în temeiul legislației bulgare.

7.8. "Domaza" Ltd. și www.domaza.ro nu sunt răspunzătoare pentru încălcarea drepturile de autor și a drepturilor conexe, în ceea ce privește formele de publicitate prezentate de către Agentul de publicitate. "Domaza" Ltd. și domaza.ro nu sunt responsabili pentru acțiunile utilizatorilor săi, declanșate de radiații de anunțuri din www.domaza.ro.

7.9. "Domaza" Ltd. și www.domaza.ro nu sunt responsabili față de Agentul de publicitate pentru furnizarea din partea lui numele și parolă sa de utilizator a terțe părți.

 

8. Sancțiuni

La încetarea campanie deja începute, Agentului de publicitate în afară de suma datorată achită și despăgubire egală cu 20% din valoarea brută a cererii.

La reducere bugetului aprobatei anterior cerere la lansată deja campanie, Agentul de publicitate datoră penalizare egală cu 20% din valoarea brută a diferenței în valorile între cele două bugete.

La refuzul unei campanii publicitare în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare înainte de campanie, Agentul de publicitate are penalizare egală cu 20% din valoarea brută a campaniei de publicitate.

În caz de reducere bugetului cererii anterior aprobată în termen de cinci (5) zile lucrătoare înainte de campanie Agentul de publicitate are penalizare egală cu 20% din valoarea brută a campaniei de publicitate. 

9. Consimţământul Agentului de publicitate

Se consideră că, Agentul de publicitate acceptă și este de acord să respecte prezentele termeni și condiții generale la înregistrarea făcută de el în www.domaza.ro sau prin semnarea unui contract cu DOMAZA LTD.

Invaliditatea oricărei dispoziții a acestor termeni și condiții nu anulează condițiile generale în ansamblu, ca dispoziție nevalabilă înlocuiește pe drept prevederile legislației bulgare.